Nikon Imaging | България | Европа
©Рос Харви

Каталог на Европейския сватбен колектив на Nikon

Сватбената фотография приспособява стила си към непрекъснато променящите се модни тенденции. В този каталог Европейският сватбен колектив на Nikon разкрива вълнуваща колекция от класически, съвременни и зараждащи се тенденции в сватбената фотография – всички до една заснети с фотоапарати на Nikon и обективи NIKKOR – и предлага съвети за пресъздаване на някои от най-интересните снимки.

Класически

©Nadia Meli

От тенденциите, зародили се през последното десетилетие, някои са се превърнали в съкровища, които ще се развиват, а други ни карат да се усмихваме, уловили духа и стила на времето.

Съвременни

©Рос Харви

Тъй като Европейският сватбен колектив на Nikon присъства на множество сватби през цялата година, фотографите са непосредствени свидетели на последните тенденции.

Зараждащи се

©Клое Лапесони

С изключителното си познаване на сватбената индустрия Колективът на Nikon е идентифицирал тенденциите, които постепенно се зараждат в Европа.

Заключение

Тъй като тенденциите в сватбената фотография се развиват под влиянието на модата, стила на живот и технологичния напредък, Европейският сватбен колектив на Nikon е съгласен с много елементи, но едно е сигурно – бъдещето на сватбената фотография е ярко, креативно и технологично.

©Симона Смръчкова и Камил Салиба