28-10-2021

NIKON ПРЕДЛАГА ЕКСКЛУЗИВЕН ДОСТЪП ДО СВОЯ МОДЕЛ Z 9 ЧРЕЗ БЕЗПЛАТНО ВИРТУАЛНО СЪБИТИЕ

Събитието #NikonDays ще се проведе на 5 ноември от 14:00 до 22:00 часа

Амстердам, Нидерландия, 28 октомври 2021 г.: Nikon има удоволствието да обяви подробности за ексклузивно виртуално събитие, което е посветено на нейната система серия Z, включително на най-модерния флагмански фотоапарат Z 9, който излиза на пазара на 28 октомври.

Популярното събитие #NikonDays на марката ще се проведе на 5 ноември от 14:00 до 22:00 часа. То ще предложи няколко часа изключителен достъп и възможност да се надникне зад завесата на новия водещ продукт на Nikon.

Любителите на фотографията и професионалистите ще имат удоволствието да присъстват на сесии на френски, английски и немски език. Ще има презентации на продукти и кръгли маси в Zoom с възможност за запознаване отблизо с водещи фотографи на Nikon от цяла Европа, чиито творби са посветени на дивата природа, спорта, автомобилите, модата и сватбените тържества. Ще се проведат и подробни представяния на Z 9, системата Z и няколко обектива NIKKOR.

Участието в събитието е безплатно. Съвети и насоки за това как фотографите могат да реализират своя творчески потенциал в снимки и видео клипове на всякакви теми ще бъдат в центъра на вдъхновяващия и плътен график от дейности.

Ще имате възможност да избирате от три едновременни събития, съответно на английски, френски и немски език.

Червена сцена (английски)

Тук присъстващите могат да чуят вдъхновяващи фотографи, включително Ейми Шор (Amy Shore), Ашли и Джаред Грубър (Ashley and Jered Gruber) и Брет Флорънс (Brett Florens), както и експерти на Nikon по време на участието им във фото състезания, демонстрации на продукти и интервюта.

Зелена сцена (немски)

Присъстващите могат да се учат от фотографи, като например Вили Ролфес (Willi Rolfes), Ава Пивот (Ava Pivot), Кристиан Аман (Christian Ammann), Хайке Яспер (Heike Jasper) и Ян Винсент (Jan Vincent), както и от експерти на Nikon, по време на участието им в следобедните сесии, включително чрез създаване на модна фотография, портретна фотография и др.

Синя сцена (френски)

Вдъхновяващи фотографи, като Венсан Ламбер (Vincent Lambert), Литъл Шао (Little Shao), Франсоа Ламуро (François Lamoureux) и Еманюел Пампури (Emmanuel Pampuri), ще се съберат заедно с експерти на Nikon, за да обсъдят с присъстващите впечатленията си от Z 9 и да снимат танцова фотография.

Пълната програма, както и часовете допълнително ексклузивно съдържание, ще останат налични при поискване, което означава, че съдържанието ще бъде достъпно дори след като събитието приключи.

За участие в събитието се регистрирайте на адрес: https://nikondays.nikoneurope.com
За пълната програма посетете https://nikondays.nikoneurope.com

Накратко за Nikon

Nikon е водещ световен доставчик на продукти и услуги за снимане. Зад иновативната оптична технология на компанията – от потребителски и професионални фотоапарати до обективи и системни аксесоари – стои над 100-годишен опит. Марката е световно призната за определяне на нови стандарти в дизайна и работните характеристики, като революционните безогледални фотоапарати от серията Z на Nikon и обективите NIKKOR Z представляват ново измерение на оптичните характеристики.

Nikon поема ангажимент да бъде лидер във фотографската култура и дава възможност на някои от най-добрите визуални творци да достигнат своя творчески потенциал чрез визуално разказване на истории. Оборудването, предлагано от компанията, което е носител на многобройни награди, дава възможност на фотографите и видеографите да реализират своята креативна визия на най-високо ниво.

Като доверен партньор с визия за бъдещето, тя обединява създателите на съдържание на всички нива чрез своята ангажирана общност, ненадминат технически опит и достъп до образователни ресурси, чрез инициативи като Nikon School.