09-06-2022

ЗА ВСЯКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ. NIKON ОБЯВЯВА ДВА НОВИ МОДЕЛА БИНОКЛИ PROSTAFF.

Амстердам, Нидерландия, 9-и юни 2022 г.: Днес Nikon представя два нови модела към семейството на PROSTAFF: Бинокъла PROSTAFF P7 и бинокъла PROSTAFF P3. И двата модела идеално пасват на набор от хобита, включително наблюдение на птици и диви животни. PROSTAFF P7 предоставя на потребителите отлична разделителна способност и изгледи с висок контраст. По-малките PROSTAFF P3 са също толкова атрактивни и здрави, колкото по-големите им събратя и са изключително лесни за работа – което ги прави перфектния избор за начинаещите потребители.

Надграждайки вече отличната репутация на предшествениците си (PROSTAFF 7S), биноклите PROSTAFF P7 предлагат оптична производителност, които далеч надхвърлят очакванията в този ценови диапазон. Потребителите ще се насладят на брилянтно ярки, ясни изгледи, дори при слабо осветление. Биноклите PROSTAFF P7 се отличават със система за заключване на диоптъра, която позволява на потребителите надеждно да усъвършенстват фокуса.

Биноклите PROSTAFF P3 заменят много харесваните PROSTAFF 3S, като предлагат на потребителите недвусмислен увод в качествената оптика. С многослойно покритие на лещите и високоотражателно покритие от сребриста сплав на огледалните повърхности и призмите, PROSTAFF P3 предоставят брилянтно, ярко изображение, на което може да се наслади всеки.

Потребителите на който и да е от моделите ще се насладят на компактна конструкция и широко относително зрително поле, което улеснява намирането и следването на обекти, които се движат бързо или хаотично. И двата модела са непромокаеми и готови за приключение.

Адам Рандал, продуктов мениджър в Nikon Europe, казва: „С голямо вълнение предлагаме два нови модела PROSTAFF, един за сериозните любители и един за начинаещите потребители на бинокли. И двата модела са компактни, леки и здрави, което е чудесно, тъй като без притеснение могат да се събират в чанти или да висят на врата на потребителя. Освен това с избора от четири размера на модел е лесно да откриете идеалните за вашите нужди увеличение и диаметър на лещите.“

Резюме на основните характеристики: PROSTAFF P7

Висококачествени бинокли за любители: качествен оптичен дизайн, при който всички лещи и призми имат многослойно покритие за по-ярки изображения. Призми тип покрив с покритие за корекция на фазата осигуряват отлична разделителна способност дори при слабо осветление.
Изберете идеалния за вас размер: начини в размери 8x42, 10x42, 8x30 и 10x30.
Широко относително зрително поле:биноклите PROSTAFF P7 8x30 предлагат изключително широко 62,6-градусово относително зрително поле, докато PROSTAFF P7 10x42 предлагат още по-широко 62,9-градусово относително зрително поле.
Идеалният фокус: диоптричната корекция на десния окуляр ви позволява да калибрирате фокуса според разликите в зрението между всяко око. След като настроите визьора, можете да заключите корекцията, за да предотвратите неумишлено регулиране.
Суперздрави: непромокаемият (до 1 м в продължение на 10 минути) дизайн против замъгляване поддържа изгледа ясен, независимо каквo e времето. Гумираното покритие предпазва биноклите от удари.
Изключително удобни: всеки модел PROSTAFF P7 е оборудван с дълго очно разстояние (15 мм или повече), което прави тези бинокли идеални за хората, които носят очила. Въртящите и плъзгащи се гумени наочници с настройка в няколко позиции опростяват настройването на правилната позиция за очите, ако не носите очила.
Лесни за почистване: масло- и водоустойчивото покритие на лещите на обектива и окулярите ви позволява бързо да избършете влагата, пръстовите отпечатъци и петната.

Резюме на основните характеристики: PROSTAFF P3

Бинокли за начинаещи любители: лещите са с многослойно покритие за по-ярки изображения, а огледалните повърхности и призмите имат високоотражателно покритие от сребриста сплав.
Изберете идеалния за вас размер: начини в размери 8x42, 10x42, 8x30 и 10x30.
Широко относително зрително поле: биноклите PROSTAFF P3 8x30 предлагат изключително широко 62,6-градусово относително зрително поле, докато PROSTAFF P3 10x42 предлагат още по-широко 62,9-градусово относително зрително поле.
Суперздрави: непромокаемият (до 1 м в продължение на 10 минути) дизайн против замъгляване поддържа изгледа ясен, независимо каквo e времето. Гумираното покритие предпазва биноклите от удари.
Изключително удобни: всеки модел PROSTAFF P3 е оборудван с дълго очно разстояние (15 мм или повече), което прави тези бинокли идеални за хората, които носят очила. Въртящите и плъзгащи се гумени наочници с настройка в няколко позиции опростяват настройването на правилната позиция за очите, ако не носите очила.

Накратко за Nikon

Nikon е водещ световен доставчик на продукти и услуги за снимане. Зад иновативната оптична технология на компанията – от потребителски и професионални фотоапарати до обективи, системни аксесоари и оптика за спорт и отдих – стои над 100‑годишен опит. Марката е световно призната за определяне на нови стандарти в дизайна и работните характеристики, като революционните безогледални фотоапарати от серията Z на Nikon и обективите NIKKOR Z представляват ново измерение на оптичната производителност.

Nikon поема ангажимент да бъде лидер във фотографската култура и дава възможност на някои от най-добрите визуални творци да реализират своя творчески потенциал чрез визуално разказване на истории. Фотографското оборудване, предлагано от компанията, което е носител на многобройни награди, дава възможност на фотографите и видеографите да реализират своята креативна визия на най-високо ниво. Многократно награждаваната оптика за спорт и отдих приближава света до вас за различните ваши занимания – от наблюдение на птици и звезди до театрални постановки, голф и пътешествия.

Като доверен партньор с визия за бъдещето Nikon обединява създателите на съдържание на всички нива чрез своята ангажирана общност, ненадминат технически опит и достъп до образователни ресурси чрез инициативи като Nikon School.