11.11.2021 г.

СЪТРУДНИЧЕСТВО НА NIKON С NISSIN JAPAN LTD. И PROFOTO

Амстердам, Нидерландия, 11-и ноември 2021 г.: Nikon има удоволствието да обяви сътрудничеството си с Nissin Japan Ltd. и Profoto AB за разработването на светкавици и продукти за студийно осветление.

Nissin Japan Ltd. има над 60 години опит в производството на светкавици, докато Profoto AB е водещият световен производител на осветително оборудване за професионални фотографи. И двете компании вече имат на пазара голям брой продукти за осветление, съвместими с фотоапарати Nikon. Това сътрудничество ще увеличи съвместимостта специално с безогледалните фотоапарати Nikon и ще разшири марката продукти на Nissin Japan Ltd. и Profoto AB.

По този начин ще се осигури по-голям набор от надеждни опции за потребителите на фотоапарати Nikon, разширявайки избора и възможностите за образно изразяване.

Накратко за Nikon

Nikon е водещ световен доставчик на продукти и услуги за снимане. Зад иновативната оптична технология на компанията – от потребителски и професионални фотоапарати до обективи, системни аксесоари и спортна оптика – стои над 100-годишен опит. Марката е световно призната за определяне на нови стандарти в дизайна и работните характеристики, като революционните безогледални фотоапарати от серията Z на Nikon и обективите NIKKOR Z представляват ново измерение на оптичните характеристики.

Nikon поема ангажимент да бъде лидер във фотографската култура и дава възможност на някои от най-добрите визуални творци да достигнат своя творчески потенциал чрез визуално разказване на истории. Оборудването, предлагано от компанията, което е носител на награди, дава възможност на фотографите и видеографите да реализират своята креативна визия на най-високо ниво.

Като доверен партньор с визия за бъдещето, тя обединява създателите на съдържание на всички нива чрез своята ангажирана общност, ненадминат технически опит и достъп до образователни ресурси, чрез инициативи като Nikon School.