30-08-2018

ЗА ВАЖНИТЕ МОМЕНТИ И ЗА ВСЕКИ ДЕН. НЕЩО МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ОБИЧАЙНОТО С НОВИЯ D3500 D-SLR

Амстердам, Нидерландия, 30 август 2018 г.: Nikon представя новия D3500 – компактен 24,2-мегапикселов D-SLR за начинаещи, който съчетава качеството на първокласната конструкция с невероятни характеристики. За важните моменти и за всеки ден – потребителите могат да правят снимки и филми, превъзхождащи това, което може да се постигне с телефон. С лекота.

Сензационният D3500 улавя изображения, богати на детайли, при всяка светлина. Големият сензор и широкият диапазон на светлочувствителност осигуряват снимки и Full HD филми, чието качество е невъзможно да се постигне с телефон. Способност за предаване на образи на обективите NIKKOR гарантира резултати с кристално ясно качество. А здравият байонет за монтиране на обектива на фотоапарата ви улеснява да изпробвате красотата на различните обективи NIKKOR: можете да използвате дори по-тежките телефото обективи, без да се притеснявате от износване.

За новаците в D-SLR фотографията този фотоапарат улеснява заснемането на всеки върховен момент, както и на всяко ежедневно приключение. Усъвършенстваната ергономична конструкция включва нова дълбока ръкохватка и по-голямо разстояние между бутоните. Фотоапаратът веднага ляга удобно в ръката, а от задната му страна има достатъчно пространство, на което потребителят да опре палеца си. Работата с фотоапарата е стабилна и без усилия. Популярният Ръководен режим от Nikon издига снимането на по-високо ниво, като показва на потребителя как точно да регулира настройките на фотоапарата, за да улови точно това, което иска, в снимките и филмите си. А дългият живот на батерията означава, че потребителите могат да продължат да снимат от зори до здрач – и след това.

Джорди Бринкман (Jordi Brinkman), продуктов мениджър, Nikon Europe, споделя: „D3500 е перфектният вход в света на фотографията. Удобната му конструкция и полезните режими за снимане улесняват заснемането на снимки и филми, с които човек да се гордее. Освен това можете да свържете цяла вселена от обективи NIKKOR към здравия и надежден байонет за монтиране на обектива. Никога няма да се наложи да спрете да проучвате нови начини за заснемане на великолепни изображения, а SnapBridge ви улеснява в споделянето на предпочитаните си снимки, където и сте.“

Резюме на основните характеристики

- D-SLR качество на изображението. Големият 24,2-мегапикселов сензор с формат DX и широкият ISO диапазон 100–25 600 осигуряват множество детайли в снимките и Full HD филмите. Дори когато снимате при слаба светлина.
- Винаги най-добрата снимка. Изключително точното автоматично фокусиране запазва обектите изключително ясни. Високите скорости на непрекъснато снимане от 5 кадъра/сек дават възможност на потребителя да заснема по пет красиви изображения всяка секунда.
- Майсторство, на което да се наслаждавате. Здравият метален байонет за монтиране на обектива означава, че потребителите да сменят многократно обективите – от телефото вариообективите до широкоъгълните фиксирани обективи.
- Създаден, за да го държите лесно. Дълбоката ръкохватка означава, че фотоапаратът веднага ляга удобно в ръката ви. Голямото разстояние между бутоните улеснява работата. Дългият живот на батерията дава възможност на потребителите да продължават да снимат.
- Прекалено са добри, за да не ги споделите. Приложението SnapBridge за iOS и Android позволява непрекъснато включена връзка между този фотоапарат и смартфон/таблет. Лесно споделяне на момента на снимки с D-SLR.
- Приключението започва тук. Този Nikon D-SLR е част от безкрайно разширяваща се фотографска система, която може да расте заедно с всеки потребител. И да разширява творческите му възможности чрез известните обективи NIKKOR, светкавиците Speedlight от Nikon и много други.