25-07-2018

Разработване на следващо поколение безогледален фотоапарат с пълен размер на кадъра и обективи NIKKOR, включително нов байонет, чрез който се търси ново измерение при оптичните характеристики

Амстердам, Нидерландия, 25 юли 2018 г.: Nikon има удоволствието да обяви разработването на безогледален фотоапарат на Nikon с формат FX (пълен размер на кадъра) и обективи NIKKOR, включително нов байонет.

Безогледалният фотоапарат и обективите NIKKOR, които са в процес на разработване, позволиха да се търси ново измерение при оптичните характеристики с използването на нов байонет. Безогледалният фотоапарат е резултатът от усъвършенстваните оптични и производствени възможности на Nikon, придобити чрез над един век наследство, както и превъзходната технология за обработка на изображенията. Опитът, натрупан чрез разработването на цифровите SLR фотоапарати на Nikon, също допринесе съществено за тази разработка.

С този нов безогледален фотоапарат и обективи NIKKOR ние се ангажираме да предоставяме на фотографите възможността да снимат изображения, които са по-наситени и по-ярки от когато и да било преди.

За новия безогледален фотоапарат се разработва допълнително нов адаптер за байонет. Той ще е съвместим с обективи NIKKOR с байонет F, които са част от цифровата SLR система на Nikon, обогатявайки разнообразието от опции за фотографите.

Nikon ще продължава да е лидер в културата на създаване на изображения с пускането на пазара на новия безогледален фотоапарат, както и с продължаващото разработване на цифрови SLR фотоапарати на Nikon, като предоставя на потребителите възможности за избор, за да се наслаждават на уникалните качества на всяка от двете системи.

Специални материали, свързани с този продукт, можете да видите тук. Очаквайте скоро допълнително съдържание.

Подробности, включително датата на излизане и препоръчителната цена на дребно, ще бъдат предоставени на по-късен етап.

За повече информация относно продуктите на Nikon, които са носители на многобройни награди, посетете: www.europe-nikon.com