22-11-2017

Новият проект „Европейски сватбен колектив на Nikon“ вече е факт

Амстердам, Нидерландия, 22 ноември 2017 г. – Днес бе поставено началото на Европейския сватбен колектив на Nikon, екип от експертни сватбени фотографи и влиятелни личности от региона, подбрани от Nikon да представят настоящите и бъдещите сватбени тенденции и стилове във фотографията. Основаващите членове на колектива са:

•  Обединено кралство: Рос Харви (Ross Harvey), сватбен фотограф, и Луиз Бюкс (Louise Beukes), редактор на B.LOVED
•  Италия: Надя Мели (Nadia Meli), сватбен фотограф, и Елена Сая (Elena Saia), основател на Wedding Wonderland
•  Франция: Клое Лапесони (Chloй Lapeyssonnie), сватбен фотограф, и Неса Буономо (Nessa Buonomo), основател на La Mariйe Aux Pieds Nus
•  Чешка република: Симона Смръчкова (Simona Smrčková) и Камил Салиба (Kamil Saliba), сватбени фотографи, и Луси Спишакова (Lucie Spišáková), редактор на Originalni Svatba 

Европейският сватбен колектив на Nikon ще създаде ексклузивна, продължаваща поредица от съдържание, която ще бъде публикувана на европейския уебсайт на Nikon, и ще стартира с фокус върху сватбените традиции. От танца с питката (Danse de la brioche) до чупенето на чинии, колективът е подбрал и фотографирал ритуали от цяла Европа, които са едновременно странни и удивителни. Съдържанието има за цел да даде идеи и вдъхновение на сватбените фотографи.

Колективът ще заснеме всички изображения с новия Nikon D850. С бързия си сензор с формат FX, който се отличава с изключително висока разделителна способност от 45,7 мегапиксела, поразителна светлочувствителност и невероятен динамичен обхват, D850 ви дава възможност да правите повече от снимки – той помага да пресъздадете историята на сватбените двойки чрез въздействащи детайли, така че да преживеят отново специалния си ден.

След стартирането на проекта Европейският сватбен колектив на Nikon ще публикува нова информация за предстоящи сватбени тенденции два пъти годишно. Втората компилация от ексклузивно съдържание, която ще можете да видите през април 2018 г., ще покаже тенденции и предвиждания за пролетта/лятото на 2018 г.

За допълнителна информация относно Европейския сватбен колектив на Nikon и достъп до съдържанието посетете този сайт.

За повече информация относно наградените продукти на Nikon посетете www.europe-nikon.com