25-07-2017

Разработване на цифровия SLR фотоапарат Nikon D850

Амстердам, Нидерландия, 25 юли 2017 г. – Nikon има удоволствието да обяви разработването на следващото най-високо ниво високоскоростни цифрови SLR фотоапарати с пълен размер на кадъра и висока разделителна способност с предстоящото излизане на дългоочаквания Nikon D850.

D850 ще бъде мощен инструмент за онези, които не искат да правят компромис с изключителното качество на изображението и универсалността, включително амбициозни и професионални фотографи, и любители, снимащи пейзажи, комерсиални спортове, мода и сватби, както и създатели на мултимедийно съдържание.

D850 е наследникът на D810, който беше високоценен заради изключително ясното и отчетливо предаване на изображенията и богатите характеристики на тоновете. Този мощен нов цифров SLR фотоапарат с формат FX е оборудван с редица нови технологии, функции и подобрения на характеристиките, които са пряк резултат от обратната връзка, получена през годините от потребители, които изискват най-доброто от фотографското си оборудване.

D850 ще надвиши очакванията на огромна част от фотографите, търсещи възможности за висока разделителна способност и бърза скорост, каквито само един фотоапарат на Nikon от този калибър, допълнен от обективи NIKKOR, може да им предложи.

*Информация относно излизането на този продукт ще бъде съобщена по-късно.