15-06-2017

Възпоменателните модели и сувенири по случай стогодишнината на Nikon са вече в продажба

Амстердам, Нидерландия, 15 юни 2017 г.: Nikon има удоволствието да представи своята гама от възпоменателни модели и сувенири по случай честването на стогодишнината си на 25 юли 2017 г. Официалните магазини на Nikon започват приемането на поръчки за въпросните стоки от днес, 15 юни. Поръчки ще се приемат до 31 август 2017 г.

За да видите пълните подробности и списъка с оторизираните търговски партньори на Nikon, моля, посетете сайта на стогодишнината ни.

Версии по случай стогодишнината

D5 100th Anniversary Edition

Възпоменателната версия на D5 - водещият цифров SLR фотоапарат на Nikon, има покритие от сив металик и печат в долната част, отбелязващ приноса на Nikon за проучването и изследването на космоса. Включена е и юбилейна брошура с подробна информация за приноса.

D500 100th Anniversary Edition

Със специален юбилеен дизайн, версията на D500 по случай стогодишнината се предлага в изключителна метална кутия с гравирано възпоменателно лого и сериен номер. Продуктът се предлага също и с капачка на тялото на фотоапарата и кожена лента за носене с възпоменателното лого.

NIKKOR 70-200E 100th Anniversary Edition

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR е светлосилен обектив с телефото увеличение, който предлага подвижност и отлична оптична производителност. Версията по случай стогодишнината се предлага с набор от индивидуални стъклени елементи, които допълват обектива (включени са специална поставка за дисплея и кутия).

NIKKOR Triple F2.8 Zoom Lens Set 100th Anniversary Edition

NIKKOR Triple F2.8 Zoom Lens Set 100th Anniversary Edition включва широкоъгълния AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, стандартния AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR и телефото модела AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR. И трите обектива са гравирани с един и същ възпоменателен сериен номер.

WX 7x50 IF и WX 10x50 IF 100th Anniversary Edition

Версиите по случай стогодишнината включват специално възпоменателно лого и изключителен сериен номер. В добавка към обичайната лента за носене, те се предлагат и с кожена лента WX с логото на стогодишнината. Продажбите им са ограничени до сто броя (общо за моделите 7x50 и 10x50).

8x30 EII 100th Anniversary Edition

Тази елегантна възпоменателна версия на Nikon's 8x30 EII има изключително покритие от сив металик и релефно лого на стогодишнината.

Специална колекция по случай стогодишнината

Nikon 100th Anniversary Crystal Creation Nikon Model I
Красива кристална репродукция на първия фотоапарат на Nikon от 1948 г., изработена от Swarovski®¹, световния лидер в производството на изделия от кристал.

 

Nikon 100th Anniversary Miniature Nikon F Camera
Този полумащабен модел е точно копие на историческия Nikon F – първият водещ модел на Nikon и фотоапаратът, превърнал се в световен еталон за огледално-рефлексните фотоапарати.

 

Nikon 100th Anniversary Pin Collection
Тази колекция от значки обръща поглед назад към стогодишната история на Nikon с най-емблематичните и популярни продукти на компанията, както и разнообразните ѝ корпоративни лога.

 

Nikon 100th Anniversary Premium Camera Strap
Тази лента за носене на фотоапарата е изцяло изработена от най-качествената италианска кожа, която се подобрява с времето и употребата.

 

*Периодът за поръчка и продажби, както и цената на всеки продукт, се различават в зависимост от държавата или региона.
*Моля, обърнете внимание, че доставката на поръчаните стоки може да отнеме известно време, ако бъде получен голям брой поръчки.
¹Swarovski® е регистрирана търговска марка на Swarovski AG.