Nikon Imaging | България | Европа

03-04-2017

Nikon представя възпоменателните модели по случай стогодишнината си

Амстердам, Нидерландия, 3 април 2017 г.: Nikon има удоволствието да представи своята гама от възпоменателни модели и сувенири по случай честването на стогодишнината си на 25 юли 2017 г.

От основаването си като Nippon Kogaku K.K. през 1917 г. Nikon предоставя на света уникални продукти, с които си отрежда място сред пионерите в сферата на оптоелектрониката и прецизните технологии. Юбилейната гама, която се отличава с логото по случай стогодишнината и специални покрития и детайли, включва двата водещи цифрови SLR фотоапарата на Nikon, неповторимия обектив NIKKOR от серията с максимална диафрагма f/2,8, специален комплект от три обектива NIKKOR и възпоменателни версии на три бинокъла.

Освен това ще се предлага и специална колекция от възпоменателни сувенири. За повече информация вижте сайта за стогодишнината на адрес http://www.nikon.com/100th/.

Версия на D5 по случай стогодишнината

D5 е водещият цифров SLR фотоапарат на Nikon. Тази версия, която е олицетворение на един първокласен модел с традиции, има покритие от тъмносив металик и клеймо, отбелязващо приноса на Nikon в изучаването и изследването на Космоса. Включена е и юбилейна брошура с подробности за това.

Версия на D500 по случай стогодишнината

С покритие от сив металик и възпоменателно лого версията по случай стогодишнината е съчетание между елегантност и фотографско майсторство. Предлага се с ексклузивна метална кутия с лого и сериен номер, съдържаща специална капачка на тялото на фотоапарата и кожена лента за носене, които също са украсени с релефно лого.

Версия на NIKKOR 70-200E по случай стогодишнината

Юбилейната версия на AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR представя отделните стъклени елементи, съставляващи вътрешността на обектива, и включва специални поставка и кутия, които дават реална представа за това, как се постига характерният му облик.

Комплект NIKKOR Triple F2.8 Zoom Lens Set по случай стогодишнината

Обективите NIKKOR са се превърнали в синоним на оптичните технологии на Nikon. Този юбилеен комплект включва трите вариообектива с максимална диафрагма f/2,8, които са най-ярки представители на гамата NIKKOR – широкоъгълния AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, стандартния AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR и телефото модела AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR. И трите обектива са гравирани с един и същ възпоменателен сериен номер.

Версии на WX 7×50 IF и WX 10×50 IF по случай стогодишнината

Тези версии на моделите от новата серия WX със свръхшироко зрително поле (WX 7×50 IF и WX 10×50 IF) имат специален сериен номер върху горната повърхност на централната ос, а юбилейното лого е отпечатано върху долната й част, както и върху ексклузивната кожена лента за носене WX, която се предлага в допълнение към стандартната. Ще бъдат произведени само сто броя (общо за 7×50 и 10×50).

Версия на 8×30 E II по случай стогодишнината

Това е възпоменателна версия на 8×30E II на Nikon – бинокъл със стандартен и класически дизайн, използван и обичан от много хора през годините след създаването си. Моделът се отличава с юбилейното лого и ексклузивно покритие от сив металик. Освен това се предлага със специални лента за носене и кутия.

Възпоменателни сувенири по случай стогодишнината

Кристален макет на Nikon Model I по случай стогодишнината на Nikon

Красива кристална репродукция на първия 35-милиметров фотоапарат на Nikon от 1948 г., емблематичния модел I, изработена от Swarovski*, световния лидер в производството на изделия от кристал.

Колекция от значки по случай стогодишнината на Nikon

Тази колекция от значки представя най-емблематичните и популярни продукти на Nikon от миналия век, както и логото на компанията.

Миниатюра на фотоапарата Nikon F по случай стогодишнината на Nikon

Този полумащабен модел е точно копие на историческия Nikon F – първия флагман на Nikon и фотоапарата, превърнал се в световен еталон за огледално-рефлексните фотоапарати.

Висококачествена лента за носене на фотоапарат по случай стогодишнината на Nikon

Изцяло изработена от най-качествената италианска кожа, която се подобрява с времето и употребата.

Очаквайте повече информация през юни.
За допълнителни подробности вижте сайта ни по случай стогодишнината.

* Swarovski е търговска марка или регистрирана търговска марка на Swarovski AG.

Техническите характеристики, дизайнът, името на продукта и доставените принадлежности може да се различават в зависимост от държавата или региона. Техническите характеристики и оборудването могат да бъдат променяни без предизвестие или поемане на задължение от страна на производителя.