Nikon Imaging | България | Европа

23-08-2016

АЗ СЪМ photokina 2016: какво да очакваме от Nikon

На тазгодишното изложение photokina Nikon ще представи продукти, които разкриват нови творчески възможности

На тазгодишното изложение photokina Nikon ще представи продукти, които разкриват нови творчески възможности

Амстердам, 23 август 2016 г. – Nikon подготвя поредното си паметно представяне на водещото в света шоу за изображения, изложението photokina в Кьолн. Посетителите първи ще чуят вълнуващи новини и ще могат да изпробват най-новите продукти на щанда в палата 2.2 на Кьолнския панаир (Koelnmesse). Аудиторията ще има възможност да се наслади и на презентациите на невероятния екип от световнопризнати фотографи, които работят с Nikon и ще разкрият някои тънкости около създаването на вдъхновяващо съдържание.

На щанда на Nikon за първи път ще можете да видите на живо наскоро обявения Nikon D3400. Разгледайте отблизо този D-SLR фотоапарат от среден клас, който улеснява споделянето на снимки в движение, и открийте как превръща заснемането на висококачествени изображения в детска игра.

Посетителите на щанда на Nikon ще могат също да изпробват най-новите професионални D-SLR продукти, включително флагмана Nikon D5 с формат FX и по-малкия му събрат Nikon D500. Потопете се в света на 360-градусовата фотография с Nikon KeyMission 360. Продуктът, представен за първи път на CES 2016, ще бъде изложен на щанда. Освен това на ваше разположение ще бъдат широка гама обективи NIKKOR и компактните фотоапарати COOLPIX.

На щанда на Nikon ще имате възможност да видите и презентации от известни фотографи, които ще споделят впечатленията си от снимането с най-новото оборудване на Nikon. Фотографът за National Geographic Ейми Витале (Ami Vitale) ще пренесе аудиторията при носорозите в Африка и пандите в Китай, а посланикът на Nikon Europe Джоел Марклунд (Joel Marklund) ще ни въведе зад кулисите на най-великите спортни събития в света, включително Олимпиадата в Рио 2016 г. и финала на Шампионската лига. Изпитайте адреналина от мотокроса и фрийръна с Марсел Лемерхирт (Marcel Lдmmerhirt) и продължете да обогатявате знанията си с помощта на другите фотографи, които ще споделят удивителни подробности за творческите си светове.

Таками Цучида (Takami Tsuchida), президент на Nikon Europe, коментира: „Много сме развълнувани от факта, че помагаме на фотографи по цял свят да създават изключително съдържание, и е вдъхновяващо да виждаме как с помощта на технологиите ни се раждат толкова впечатляващи творби. Сега, когато се генерира повече съдържание от всякога, сме поели ангажимента да гарантираме, че продуктите, изложени на photokina 2016, ще стимулират креативността, новаторските идеи и стремежа към по-високо качество.“

Изложението photokina ще бъде отворено за обществеността между 10:00 и 18:00 ч. от 20 до 25 септември 2016 г. Пълната програма на презентаторите и дейностите ще бъде публикувана на нашия уебсайт. За да видите последните новини и мнения, можете да ни следите в Twitter @NikonEurope. Присъединете се към разговора в Twitter #photokina.