Nikon Imaging | България | Европа

Европейският сватбен колектив на Nikon с Nikon D850

Сватбената церемония е сред най-важните събития, които една двойка ще преживее заедно, а снимките от деня ще бъдат един от най-ценните им спомени. Ето защо тези единствени и неповторими моменти трябва да бъдат увековечени от изключително талантлив фотограф.

Колекцията от сватбени снимки може да разкаже цялата история – от размяната на пръстените до първия танц, – а все повече двойки искат да разкажат историите си по незабравим начин.

Представяме ви Европейския сватбен колектив на Nikon – екип от някои от най-добрите сватбени фотографи и блогъри в Европа, избрани от Nikon, за да разкриват най-актуалните сватбени тенденции и фотографски стилове от континента.

Първото предизвикателство, което Nikon отправи към представителите на колектива, бе да заснемат по креативен начин с Nikon D850 някои от най-добрите и единствени по рода си сватбени обичаи от собствените си държави.

Всички фотографи от Европейския сватбен колектив на Nikon снимаха с новия D850 – фотоапарат с бърз сензор с формат FX и изключително висока разделителна способност, който използва разделителна способност от 45,7 ефективни мегапиксела, за да осигурява файлове с 45,4 мегапиксела и богатство от детайли.