Откривайте, научавайте, споделяйте и се вдъхновявайте от фотографията! Поддържайте връзка с нас чрез социалните медийни канали на Nikon.

Присъединете се към нас във Facebook

Посетете ни във Facebook, където милиони фенове на Nikon от цял свят се събират, за да споделят нещата, които ги вдъхновяват да снимат. Присъединете се към групата и споделете творчеството си с останалите!

Прочетете актуални новини от нас в Twitter

Свържете се с нас и следете актуалните новини, полезни фотографски съвети, страхотни снимки и много други: последвайте ни в Twitter.

Почерпете вдъхновение от Flickr

Останете завинаги в плен на вдъхновението! В нашия фотопоток във Flickr ще откриете безкраен източник на чисто фотографско вдъхновение и визуални открития. Или се присъединете към официалната група на Nikon във Flickr за още повече възможности да усъвършенствате снимането си с помощта на Nikon. Харесвате ли това? Научете повече за инициативата ни Снимка на месеца.

ПОСЕТЕТЕ БЛОГА НА NIKON

За да се информирате по-задълбочено за възможностите и да се потопите по-пълно в света на фотографията, посетете или се абонирайте за нашия блог.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ НАШИЯ КАНАЛ В YOUTUBE

Откривайте, научавайте, споделяйте и се вдъхновявайте от фотографията! Поддържайте връзка с нас чрез социалните медийни канали на Nikon.

ВДЪХНОВЯВАЙТЕ СЕ В INSTAGRAM

Позволете си да бъдете винаги вдъхновени! Открийте страхотни снимки и историите зад тях, както и съвети за снимане и още много. Последвайте ни в Instagram сега.