Nikon Imaging | България | Европа

14-07-2016

Nikon представя новата серия зрителни тръби MONARCH

Амстердам, Нидерландия, 14-ти юли 2016 г.: Nikon Corporation има удоволствието да обяви пускането на пазара на нови модели зрителни тръби MONARCH, състоящи се от четири различни зрителни тръби и три окуляра, специално разработени за серията. Впечатляващи с новия си оптичен дизайн, тези зрителни тръби MONARCH гарантират високи оптични резултати и кристално ясно зрително поле. Като наследници на зрителни тръби ED82/EDIII моделите от тази серия предлагат вълнуващи преживявания и наблюдения в природата.

Зрителните тръби MONARCH осигуряват впечатляващо с контраста си зрително поле благодарение на елементите от ED (изключително ниска дисперсия) стъкло и поразителната реалистичност на цветовете, както и на многослойното покритие на всички обективи и призми за ефективно пречупване на светлината. Със системата за оптимизирано фокусиране се постига по-бърз и по-точен фокус.

Окулярите MEP са оборудвани с нова оптична система и с обектив със система за изравняване на полето, които позволяват постоянна острота и яснота в цялото зрително поле, като в същото време гарантират дълго очно разстояние. Когато са прикачени към зрителна тръба, тези окуляри MEP са водоустойчиви и безопасни за използване дори при неочаквани промени в метеорологичните условия.

Независимо дали наблюдавате птици, или се наслаждавате на неустоимото нощно небе, корпусът от алуминиева сплав на зрителните тръби предлага здравина и издръжливост за удоволствията, които ви очакват навън. Колкото и надалеч да пътувате или колкото и екстремна да е ситуацията, зрителните тръби MONARCH са готови да се справят с предизвикателствата.