Създайте своята светлина. Създайте своята страст.

Create Your Light е мястото, където се срещат творческите светове. Какво се случва, когато двама фотографи работят заедно? Изследвайте фотографските умения чрез сътрудничества, които обединяват създатели от всеки жанр, стил и визия за създаване на изображения. Ще намерите съвети, които преминават границите, и трикове, които разкриват съвсем нови начини за снимане.
Нямаме търпение да видим какво ще създадете след това!

Вдъхноете се и подобрете уменията си

Create Your Light е мястото, където членовете на семейството на Nikon се събират, за да се предизвикват и вдъхновяват взаимно. Ще продължим да споделяме обучителни съвети и трикове от нашите експерти, базирани на фотографска тема, които да изпробвате у дома. Както и преди, имате две седмици, за да приложите новите си умения и да заснемете изображение според текущата тема. Споделете своето творение с нас в Instagram, Facebook и Twitter, като използвате хаштага #CreateYourLight.

Взаимодействие с майката природа - снимане на морски пейсажи с фотограф специализирал се в снимането на океаните!

#CreateYourLight се връща на западния бряг на Ирландия с фотографа Джордж Карбъс, за да снимаме дивата природа. От магическите Cliffs of Moher до полетата и плажовете, Джордж ни споделя как работи заедно с най-великия създадел - майката природа.

Въоръжен със Z 7II и любимите си обективи — NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S и AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED, Джордж успява да улови изключително въздействащи кадри на бреговете на окръг Clare. Двойният EXPEED процесор на Z 7II и превъзходния автофокус лесно покриват нуждите на Джордж, давайки му възможност да се концентрира изцяло върху кадрирането, като същевременно му дават и възможност лесно да се нагажда към резките промени във времето и светлината.

Присъединете се към стихията на Джорд и ще научите как да планирате така че да имате най-добрата светлина, за да вземете максимума от всяка ситуация.

Споделете най-добрите си природни снимки с нас, като използвате хаштага #CreateYourLight.
Най-въздействащите от тях могат да бъдат селектирани в нашата Nikon галерия.

Съвети и трикове от нашите експерти базирани на фотографска тема, която може да практикувате вкъщи.

СЪБУДЕТЕ СВОЯТА СТРАСТ

ПОВЕЧЕ СВЕТЛИНА, ПОВЕЧЕ ВЪЗДЕЙСТВИЕ