Nikon Imaging | България | Европа

Преследването на светлината във времена на предизвикателства

Живеем в исторически момент, който никой от нас не е изживявал преди.
Като общност от фотографи, имаме умението да учим един от друг, да създаваме и да уловим този момент.
По време на тези времена на предизвикателства, ви каним да документираме този исторически миг, споделяйки вашите преживявания по визуален начин и да се разраснем като общност.

Всеки две седмици, ние ще споделяме тема, придружена със съвети и трикове от нашите експерти, базирана на определена фотографска тематика, предизвиквайки ви да изпробвате вашите умения вкъщи. Използвайки #CreateYourLight на профилите на Nikon в Instagram, Facebook и Twitter, може да се учите от дома си, да създавате уникални интерпретации и да споделяте вашите фотографски истории с нас.
В края на всяка зададена тема, ние ще покажем някой от любимите ни творби в нашите канали в социалните медии, както и в #CreateYourLight галерията на нашата интернет страница, създавайки една вечна изложба на вашата креативност в този безпрецедентен момент от историята.
Какво изживявате и виждате в този период?
Споделете историята си с нас.

Вдъхноете се и подобрете уменията си

Имате две седмици, в който да използвате наученото, за да направите снимка базирана на текущата тема. Споделете фотографиите си с нас на профилите на Nikon в Instagram, Facebook и Twitter, като използвате хаштага #CreateYourLight.

Тема №9: Нощни градски пейзажи

Заедно с градския и архитектурен фотограф Бен Мур ще научим повече за изкуството на снимане на спиращо дъха градски изгреви. Той ще сподели неговите съвети и хитрини, с които да използвате светлината и линиите по най-добрия възможен начин. Присъдинете се към него, в изучаването на фотографията при слаба осветеност с Nikon Z системата.
Споделяте вашите снимки, като използвате #createyourlight и #shootinglowlight

Съвети и трикове от нашите експерти базирани на фотографска тема, която може да практикувате вкъщи.