Създайте своята светлина. Създайте своята страст.

Create Your Light е мястото, където се срещат творческите светове. Какво се случва, когато двама фотографи работят заедно? Изследвайте фотографските умения чрез сътрудничества, които обединяват създатели от всеки жанр, стил и визия за създаване на изображения. Ще намерите съвети, които преминават границите, и трикове, които разкриват съвсем нови начини за снимане.
Нямаме търпение да видим какво ще създадете след това!

Вдъхноете се и подобрете уменията си

Create Your Light е мястото, където членовете на семейството на Nikon се събират, за да се предизвикват и вдъхновяват взаимно. Ще продължим да споделяме обучителни съвети и трикове от нашите експерти, базирани на фотографска тема, които да изпробвате у дома. Както и преди, имате две седмици, за да приложите новите си умения и да заснемете изображение според текущата тема. Споделете своето творение с нас в Instagram, Facebook и Twitter, като използвате хаштага #CreateYourLight.

Семейна колаборация — спонтанни снимки с Nikon Z fc!

Този път, #CreateYourLight поема към красивият Лахинч на западния бряг на Ирландия, където ще се срещнем с Джордж Карбус, фотограф снимащ океана, и неговото семейство. Съпругата му Кейт, сина му Джошуа и дъщерята му Натали са останалите членове на семейството, заедно с голдън ретрийвъра Скай и един делфин на име Малинка!

Просъединете се в разходките в гората, полето и близкия скейт парк с Джордж, който ще работи с красивият ни нов безогледален фотоапарат - Z fc.
Силата на Z технологиите в тяло, което ни върща към класическите филмови камери Nikon, тази машина за снимане е страхотен партньори за спонтанни семейни снимки.

Ще се научите как да настройсвате камерата, така че всеки член от семейството да може да я използва, както и как да контролирате непредсказуемата среда на спонтанните снимки. Споделяте вашите кадри като използвате хаштага #CreateYourLight
Най-вълнуващите снимки може да станат част от нашата галерия.

Съвети и трикове от нашите експерти базирани на фотографска тема, която може да практикувате вкъщи.

СЪБУДЕТЕ СВОЯТА СТРАСТ

ПОВЕЧЕ СВЕТЛИНА, ПОВЕЧЕ ВЪЗДЕЙСТВИЕ