Създайте своята светлина. Създайте своята страст.

Create Your Light е мястото, където се срещат творческите светове. Какво се случва, когато двама фотографи работят заедно? Изследвайте фотографските умения чрез сътрудничества, които обединяват създатели от всеки жанр, стил и визия за създаване на изображения. Ще намерите съвети, които преминават границите, и трикове, които разкриват съвсем нови начини за снимане.
Нямаме търпение да видим какво ще създадете след това!

Вдъхноете се и подобрете уменията си

Create Your Light е мястото, където членовете на семейството на Nikon се събират, за да се предизвикват и вдъхновяват взаимно. Ще продължим да споделяме обучителни съвети и трикове от нашите експерти, базирани на фотографска тема, които да изпробвате у дома. Както и преди, имате две седмици, за да приложите новите си умения и да заснемете изображение според текущата тема. Споделете своето творение с нас в Instagram, Facebook и Twitter, като използвате хаштага #CreateYourLight.

Снимайте фотосесия на храна с нашия първи макрообектив S-Line!

Пътешествието #CreateYourLight се завръща, за да изследва света на кулинарната фотография с Дона Кроус (Donna Crous) и Орели Гонин (Aurélie Gonin). Дона Кроус е награждавана блогърка и кулинарна фотографка. Орели Гонин е видеографка на екстремни спортове, продуцентка, редакторка и режисьорка.

Разберете какво постигнаха с нашия първи безогледален макрообектив S-Line – NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S. Какво се случва, когато съберете две напълно различни творчески визии и стилове и ги смесите със светлина, цветове и храна?

Без значение кой обектив използвате, можете да научите много от съветите и техниките на Дона и Орели за осветлението, композицията и движението. Споделете своите снимки с нас, като използвате хаштага #CreateYourLight.

Най-впечатляващите изображения могат да бъдат избрани за галерията ни от любими снимки с Nikon.

Съвети и трикове от нашите експерти базирани на фотографска тема, която може да практикувате вкъщи.

СЪБУДЕТЕ СВОЯТА СТРАСТ

ПОВЕЧЕ СВЕТЛИНА, ПОВЕЧЕ ВЪЗДЕЙСТВИЕ