04-03-2020

НОВИ БИНОКЛИ ACULON T02: ВИЖДАЙТЕ ПОВЕЧЕ, ДОКАТО ПЪТУВАТЕ СЪС СТИЛ

Амстердам, Нидерландия, 4 март 2020 г.: Днес Nikon представя своите леки и компактни бинокли ACULON T02, които разкриват цял нов свят от детайли пред пътешествениците и феновете на концерти и спортни събития.

С тегло от едва 195 грама тези бинокли са малки почти колкото смартфон и без усилие можете да ги вземете с вас на събирането довечера или на пътуването на живота си. Те ще направят музикалните фестивали, спортните турнири и културните събития още по-забавни, защото ще ви разкрият изглед като от първия ред без значение къде точно седите.

Надеждните лещи с многослойно покритие и оптиката на Nikon осигуряват ярка и ясна гледка, а фокусирането е още по-лесно благодарение на удобно разположения пръстен за фокусиране. Въртящите и плъзгащи се наочници осигуряват лесно настройване на идеалната зрителна точка за комфортно гледане – без значение дали носите очила, или не.

Биноклите ACULON T02 се предлагат в четири модерни и стилни цвята – 8x21 в червено, синьо и бяло, а 10x21 в черно. Независимо дали сте на екскурзия, спортно събитие, или гледате шоу програма, биноклите ACULON T02 ще ви помогнат да пътувате без много багаж, да изглеждате стилно и да виждате много повече.

ACULON T02 8x21 (червено)

ACULON T02 8x21 (синьо)

ACULON T02 8x21 (бяло)

ACULON T02 10x21 (черно)

Основни характеристики

• Компактен и лек за пренасяне – тегло едва 195 грама.
• Лещи с многослойно покритие за ярки изображения.
• По-голям пръстен за фокусиране за безпроблемна работа.
• Въртящите и плъзгащи се гумени наочници улесняват насочването на погледа в правилната зрителна точка.
• Едноцветен, елегантен и стилен дизайн.
• Корпусът се предлага в четири цвята: 8x21 в червено, синьо и бяло, а 10x21 в черно.