13-12-2019

NIKON ОБЯВЯВА СЪЗДАВАНЕТО НА #ZCREATORS

Амстердам, Нидерландия, 13 декември 2019 г. – Днес Nikon обявява създаването на своята глобална общност #Zcreators, състояща се от смели творци, които изследват нови хоризонти с безогледалната система серия Z на Nikon.

Някои от първите фотографи, които стават # Zcreators в Европа, включват Лина Кайсер (Lina Kayser), норвежка фотографка, специализирана в изображения на дивата природа; Каликъл (Callicles), френски фотограф с фокус върху пътуванията и архитектурата; и Алекс Барчела (Alex Barcella), италиански фотограф, който снима впечатляващи пейзажи по целия свят.

Общността #Zcreators е отворена за всички видове смели творци на всички нива, които използват безогледалната система серия Z на Nikon. С хештага #Zcreators фотографите и видеографите се насърчават да споделят съдържание, съвети и идеи и да се вдъхновяват взаимно да разказват истории по изцяло нови начини.

В основата на общността са техническите възможности на Nikon Z 7, Z 6Z 50 и обективите NIKKOR Z, които подпомагат новаторските начини на разказване чрез създаване на великолепни изображения и видеоклипове.

За повече информация относно #Zcreators кликнете тук.

За повече подробности относно безогледалната система серия Z на Nikon кликнете тук.

Следвайте и използвайте #Zcreators, за да получавате актуална информация и да участвате в разрастващата се общност.