23-04-2019

ВОДОУСТОЙЧИВ И ГОТОВ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ: ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НОВИЯ COOLPIX W150

Амстердам, Нидерландия, 23 април 2019 г.: Nikon представя най-новия член на семейството на COOLPIX, любителя на забавленията COOLPIX W150. Този водоустойчив, удароустойчив, студоустойчив и прахоустойчив компактен фотоапарат за приключения е създаден да пътува навсякъде и предлага наистина безпроблемна работа.

COOLPIX W150 е толкова лесен за използване, че всеки може да прави превъзходни снимки и видео клипове с него на всичко – от снежни пейзажи до подводни сцени. Режим „Подводно кадриране на лице“ позволява да се заснемат страхотни снимки в басейна или при гмуркане до 10 м дълбочина. Фотоапаратът е и удароустойчив до 1,8 м, така че може да издържи няколко удара по време на семейна почивка или парти. CMOS сензорът за слабо осветяване на Nikon и прецизният обектив NIKKOR с 3-кратно оптично увеличение осигуряват много ясни изображения. Специалният бутон за филми опростява директното превключване към запис на Full HD филми със стерео звук.

Забавните функции включват редица фотоефекти във фотоапарата, които са лесни за добавяне, и опционално интерактивно допълнително меню за деца. Включете го и потребителите могат да прикачват гласови съобщения към снимки, да активират забавни поздравителни екрани, да анимират слайдшоута и др. Водоустойчивите аксесоари, като лесно забележимата плаваща лента за носене на Nikon, защитават фотоапарата. SnapBridge опростява споделянето на най-добрите снимки или използването на смарт устройство за отдалечено снимане.

Инес Бернардес (Ines Bernardes), продуктов мениджър в Nikon Europe, коментира: „COOLPIX W150 е чудесен водоустойчив фотоапарат от типа „насочи и снимай“. Децата могат да се забавляват с него, без родителите да се притесняват – и се предлага в редица пъстри цветове. Ако сте на почивка с приятели през уикенда, това е фотоапаратът, който винаги е готов да дойде с вас.“

Резюме на основните характеристики

Водоустойчив 10 м | Удароустойчив 1,8 м | Студоустойчив -10°C | Прахоустойчив. Истинско удобство при насочване и снимане с фотоапарата COOLPIX, който не се плаши от падане, оцелява в студа и обича партита край басейна.
Режим „Подводно кадриране на лице“. Фотоапаратът прави до четири снимки всеки път, когато открие лице.
Винаги красиви резултати. CMOS сензор за слаба осветеност, прецизен обектив NIKKOR с 3-кратно оптично увеличение и 6-кратно увеличение Dynamic Fine Zoom за допълнителен обсег.¹
Великолепни филми. Фотоапаратът записва Full HD (1080p/30 кадъра/сек) видео клипове със стерео звук.
Удобство при насочване и снимане. Настройките се оптимизират автоматично. Големият противоотразяващ LCD дисплей осигурява ясна видимост дори под водата.
Забавно допълнително меню. Потребителите могат да снимат с интерфейс с опростено меню или да включат допълнителното меню, което съдържа интерактивни функции.

Съвместимост със SnapBridge

Приложението SnapBridge на Nikon за iOS и Android трябва да се инсталира на съвместимо смарт устройство, преди SnapBridge да може да се използва с този фотоапарат.


¹ Увеличението на Dynamic Fine Zoom се изчислява от максималната широкоъгълна позиция на оптичното увеличение.