09-02-2018

Продукти на Nikon получиха награда „iF Design Award 2018“

Амстердам, Нидерландия, 9 февруари 2018 г.: Nikon има удоволствието да обяви, че три от продуктите на компанията получиха награда „iF Design Award 2018“ в категорията за продукти.

С награди бяха удостоени:

Цифров SLR фотоапарат – Nikon D850

D850 е най-новият водещ модел на Nikon, който предлага на фотографите, снимащи с пълен размер на кадъра, идеалната комбинация от висока разделителна способност, скорост и светлочувствителност. Той е перфектният избор за фотографи, които искат да имат свободата да създават великолепни изображения без изключение. D850 се представя отлично във всички сфери, което го прави незаменим фотоапарат за професионалисти.

Цифров SLR фотоапарат – Nikon D7500

D7500 е усъвършенстван D-SLR фотоапарат, който предлага много от иновациите на признатия D500, включително олекотеност, здравина и по-достъпна цена. Сензорът за изображения с 20,9 милиона пиксела, процесорът и широкият диапазон от стойности на ISO превръщат този фотоапарат в мощен и многофункционален инструмент в ръцете на запалените фотографи.

Компактен цифров фотоапарат – COOLPIX W300

COOLPIX W300 е здрав компактен цифров фотоапарат, който е водоустойчив на дълбочина до 30 м, може да издържа на удар при падане от височина 2,4 м и предлага изключително добри характеристики за заснемане на 4K UHD филми. Издръжливият фотоапарат е добре оборудван с интуитивни функции за снимане по време на активен туризъм, като например планински походи, каране на ски, екскурзии с палатка или дори почивка на плажа.

Наградите за дизайн „iF Design Awards“ са престижно световно събитие, което се спонсорира от iF International Forum Design GmbH. Наградите включват няколко категории: за продукт, комуникация, опаковка и др. Тази година известни независими експерти оцениха 6400 регистрирани за участие решения от 54 държави.