Nikon Imaging | България | Европа

26-04-2016

Приложението SnapBridge за Android™ вече е достъпно

Амстердам, Нидерландия, 26 април 2016 г.: Nikon пусна версията за Android™ на приложението SnapBridge, което дава възможност за непрекъсната връзка между съвместим цифров фотоапарат на Nikon и смарт устройство* чрез използване на технологията Bluetooth® Low Energy.

SnapBridge е приложение, което предлага на потребителите редица удобни функции, като използва технологията Bluetooth® Low Energy, за безпроблемна връзка между цифров фотоапарат на Nikon и смарт устройство при минимална консумация на енергия.

SnapBridge се предлага във версии за iOS и Android™, като може да бъде изтеглено безплатно от App Store® или Google Play™. Планирано е версията на приложението за iOS да започне да се предлага в App Store® по-късно това лято.

От 2016 г. нататък SnapBridge ще е стандартна функция на почти всеки нов модел фотоапарати на Nikon, като се започне с Nikon D500, който вече е наличен в магазините.

* Смартфони и таблети, работещи с iOS или Android™.
Словната марка Bluetooth® и логата са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко ползване на тези марки от Nikon Corporation е по лиценз.
App Store® е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави.
Продуктите и имената на марките и услугите са търговски марки или регистрирани търговски марки на съответните компании.