25-04-2009

Нов сервизен център на Nikon

София, България, 25 Май 2009. Профайлд ООД, в качеството си на вносител и дистрибутор на Nikon за България откри нов сервизен център, предназначен за гаранционно и извънгаранционно обслужване на продуктите Nikon, закупени на територията на България. Сервизният център е оборудван според изискванията на Nikon Corporation и в него могат да се ремонтират компактни фотоапарати от серията Coolpix, както и някои модели от DSLR серията на Никон и обективи Nikkor.

„Доволни сме, че след като увеличихме гаранцията на продуктите, които предлагаме на две години, направихме и следващата крачка към осигуряване на по-добро обслужване на нашите клиенти”, каза Ивайло Ваньов, продуктов мениджър на Nikon в Профайлд ООД. „Ние знаем колко е важно сервизното обслужване за нашите потребители и ще се стремим да отговорим на очакванията им като предложим техническата поддръжка, от която те имат нужда”.

За нуждите на сервизният център е разработена и внедрена система за управление на поръчките, чрез която всеки потребител може да следи статуса на своята сервизна поръчка чрез интернет на страницата на сервиза - service.profiled.net.