Nikon Imaging | България | Европа

Улавяне на „момента на удара“ с D500

Как можете да уловите #Моментътнаудара? Nikon си партнира със световния шампион във втора дивизия на BAMMA и майстор на бойните изкуства Том Дюкесноа, „Огненото момче“ (Tom ‘Fire Kid’ Duquesnoy) и спортния фотограф Том Майлс (Tom Miles), за да заснеме момента на удара за части от секундата и да разкрие сцени, които иначе е невъзможно да се видят с просто око.

Вижте как високоскоростната обработка и възможностите за високи стойности на ISO на D500 на Nikon успяват да заснемат движенията на невероятно бързата суперзвезда по MMA, докато нанася удари по различни обичайни за домакинството хранителни продукти, като дини, торти и тикви.

Nikon D500 – Моментът на удара

Биография на Том Майлс (Tom Miles)

Том Майлс (Tom Miles) е професионален редакционен/комерсиален спортен и портретен фотограф, който живее в Лондон, Великобритания. Той снима за различни национални списания и фирми възложители, като например The Telegraph, Men’s Health и Men’s Fitness. Фотографът е силно привлечен от темата за спорта и здравето, защото тя предлага много разнообразна работа и възможността да си сътрудничи с някои наистина вдъхновяващи личности, включително Paula Radcliffe (Пола Радклиф), Rory Mcllroy (Рори Макилрой) и Mo Farah (Мо Фара), като същевременно позволява да се създават запомнящи се снимки.
Том също така е преподавал в над 30 университета във Великобритания и води курсове в училището на Nikon, както и за Асоциацията на фотографите в страната си.
www.tmphoto.co.uk / www.photosmudger.com

Биография на Том Дюкесноа (Tom Duquesnoy)

Том Дюкесноа (Tom Duquesnoy), с прякор „Огненото момче“, е френски майстор по смесени бойни изкуства (MMA), роден на 21 юни 1993 г. в Ланс, Франция. Дюкесноа е боец номер едно в категория „перо“ в Европа от 2013 г.

Той е печелил европейски колани на Belgium Beatdown, Killacam, и в момента държи световните титли в категория „перо“ и категория „супер перо“ по BAMMA. Майсторът печели първите си двубои в Killacam само за 35 секунди, което води до присъединяването му към Британската асоциация за смесени бойни изкуства (BAMMA), най-голямата организация по MMA в Европа.

Кампанията на Nikon „Моментът на удара“ | Какво съдържа чантата с оборудване?

Кампанията на Nikon „Моментът на удара“ | Зад кадър