Сватбена фотография

Сватбена фотография

Независимо дали снимате неподвижни изображения, или видеоклипове, можете да се вдъхновите от последните тенденции, съвети и препоръки за снимане на тези незабравими моменти.

Look Deeper

Look Deeper

Понякога е трудно да се направят оригинални снимки на популярни туристически забележителности. Вижте как фотографът Томас Сентпетри (Tomas Sentpetery) използва обективи NIKKOR, за да „погледне по-надълбоко“ и да заснеме от различни перспективи как изглеждат европейски туристически дестинации под и над земната повърхност.

Модели на фона на модерни стенописи

Модели на фона на модерни стенописи

Лондон е международно признат заради своите постижения в областта на модата и въздействащо улично изкуство, но какво се случва, когато двете се съберат заедно?

Лицата на Коледа

Лицата на Коледа

Дядо Коледа може да е лицето на Коледа, но съществува армия от хора, които работят цяла година, за да превърнат тези най-обичани празнични традиции в реалност.

Зрителни измами

Зрителни измами

Варшава е известна с разнообразната си архитектура, която отразява дългата и колоритна история на града. Това бе идеалното място за германския фотограф Макс Лайтнер (Max Leitner) за снимане на великолепни архитектурни изображения – но от изкривена перспектива.

Преминаване през хаоса

Преминаване през хаоса

От обляния му с неон нощен живот към уникалния баланс между традицията и съвременността, през зашеметяващия градски пейзаж, Токио е рай за фотографите пътешественици.

Красотата на ръждата

Красотата на ръждата

Поредицата „Красотата на ръждата“, заснета от макрофотографа Алберто Гици Паница (Alberto Ghizzi Panizza), разкрива красивия контраст между тучната шведска гора и ръждясващите превозни средства в Bilkyrkogården Kyrkö Mosse – автоморга в близост до Рюд, Линшьопинг, Швеция.

Лешникотрошачката на тъмно

Лешникотрошачката на тъмно

В ексклузивна фотосесия Nikon в партньорство с Мелиса Чапски (Melissa Chapski) и танцовия фотограф Лоран Лиотардо (Laurent Liotardo) показа как новият Nikon D3400, DSLR фотоапарат с формат DX за начинаещи, позволява лесно създаване на висококачествени изображения и незабавното им споделяне след това.

Моментът на удара

Моментът на удара

Как можете да уловите #Моментътнаудара? Nikon си партнира със световния шампион във втора дивизия на BAMMA и майстор на бойните изкуства Том Дюкесноа, „Огненото момче“ (Tom „Fire Kid“ Duquesnoy) и спортния фотограф Том Майлс (Tom Miles), за да заснеме момента на удара за части от секундата и да разкрие сцени, които иначе е невъзможно да се видят с просто око.

Разнообразете ежедневието

Разнообразете ежедневието

Всички фотографи са се сблъсквали с разочарованието, наречено „vemödalen“, опитвайки се да заснемат нещо невероятно, когато вече съществуват хиляди идентични изображения.